Σελίδα 1 από 1

Mitsubishi l200 test διαρκειας από τον Ατταρτ και την ζούγλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 14, 2010 1:53 pm
από gmak
Εικόνα


Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τον... γύρο της Ελλάδας έκανε πριν από λίγες ημέρες το Mitsubishi L200 πoυ είναι βαμμένο στα χρώματα της zougla.gr. Με οδηγό τον Στέφανο Αττάρτ, κάλυψε περισσότερα από 3.000 χιλιόμετρα, χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό... ψεγάδι!

Συγκεκριμένα, συμμετείχε σε έναν φιλικό αγώνα που διοργάνωσε το Attart Off Road Park και όπου μπορούσαν να τρέξουν ιδιοκτήτες συμβατικών οχημάτων 4x4 (όχι αγωνιστικών) που ήθελαν να τα... τεστάρουν σε πραγματικές συνθήκες.

Ο «Πρωτοχρονιάτικος Μαραθώνιος» ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 9. Οι συμμετέχοντες κάλυψαν 2.500 χιλιόμετρα σε χώμα και μόλις 500 σε άσφαλτο και η διαδρομή περιλάμβανε περιοχές όπως: Αθήνα, Καρπενήσι, Γρεβενά, φαράγγι Βήκου, Μετέωρα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα, Άρτα, Ορεινή Ναυπακτία κ.ά. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα περάσματα με τα 4x4 έγιναν κυρίως μέσα από τα βουνά και χωματόδρομους, αφού στόχος ήταν η ευχαρίστηση αλλά και η μάθηση σε εκτός δρόμου ειδικές διαδρομές…

Να σημειώσουμε ότι τα αυτοκίνητα πέρασαν από δύσβατες περιοχές με πολύ χιόνι, λάσπη, ποτάμια αλλά τελικά όλοι κατάφεραν να επιστρέψουν αλώβητοι στη βάση τους!

zougla.gr