ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ

Δημοσίευσηαπό gmak » Δευτ Αύγ 04, 2008 11:17 pm

αντιγραφω απο αλλο τοπικ το σημειο που αναφερεται στις γουρουνες...

Νοικιάζουν χωρίς δίπλωμα «παπάκια» και «γουρούνες»
Τα ατυχήματα, ωστόσο, δεν μπορούν να αποδοθούν αποκλειστικά στις κακοτεχνίες και τις ιδιαιτερότητες των δρόμων. Ο κ. Παρασκευόπουλος λέει ότι τα οχήματα που κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αποτελούν κίνδυνο - θάνατο για οδηγούς και επιβάτες.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρατηρείται και σε αυτό οφείλεται μεγάλο μέρος των ατυχημάτων είναι η μεγάλη κυκλοφορία οχημάτων όπως οι "γουρούνες" και τα μηχανάκια.

Ειδικά οι "γουρούνες" έχουν εξελιχθεί σε μάστιγα», επισημαίνει και διευκρινίζει ότι τα συγκεκριμένα τετράτροχα οχήματα ενοικιάζονται ανεξέλεγκτα, αφού δεν απαιτείται δίπλωμα για την οδήγησή τους, όπως δεν απαιτείται και από τους ξένους δίπλωμα οδήγησης για τα "παπάκια" των 50 κυβικών εκατοστών.

Επιπλέον, η τιμή ενοικίασής τους είναι πολύ φτηνότερη από την αντίστοιχη των αυτοκινήτων. «Για κάποιο λόγο έχει επικρατήσει η άποψη ότι η οδήγησή τους δεν προκαλεί κινδύνους, επειδή έχουν τέσσερις ρόδες.

Εχω δει με τα μάτια μου ανθρώπους να νοικιάζουν "γουρούνες" χωρίς να ξέρουν να τις οδηγούν.

Ο ενοικιαστής τούς κάνει μια πρόχειρη "εκπαίδευση" τριών λεπτών και τους αφήνει να φύγουν. Ετσι, οι "γουρούνες" προκαλούν πολλά ατυχήματα και δεν μπορεί να γίνει κάτι για τον περιορισμό τους», συμπληρώνει ο κ. Παρασκευόπουλος.

ΕΘΝΟΣ
Άβαταρ μέλους
gmak
 
Δημοσιεύσεις: 8593
Εγγραφή: Τετ Μάιος 14, 2008 10:56 pm
Τοποθεσία: gmak@4x4fun.gr

Επιστροφή στο QUAD-ATV

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron