Εφόσον λοιπόν οι συνδιοργανωτές Alexandros, pajino και λοιποί μπορούν να συμμετάσχουν σε αναγνωριστική την Τετάρτη θα ακυρώσουμε την Κυριακάτικη εξόρμηση.
Συνεπώς κανονίζουμε να πάμε όλοι μαζί την Τετάρτη. Για ακριβή ώρα και τόπο συνάντησης τα λέμε από Δευτέρα.
Κατάλαβες φίλε palidim.... Γι΄αυτό λυσσάνε κάθε φορά για τη δοκιμαστική, για να πάνε 2 εκδρομές μες στη βδομάδα.... Τί να πω και εγώ που μάλλον θα τις χάσω και τις 2
pajerinho έγραψε:Κατάλαβες φίλε palidim.... Γι΄αυτό λυσσάνε κάθε φορά για τη δοκιμαστική, για να πάνε 2 εκδρομές μες στη βδομάδα.... Τί να πω και εγώ που μάλλον θα τις χάσω και τις 2
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ grek........ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ:
1.alexandros 2.pajino 3.gmak 4.epicurus 5.maria 6.δημητρης 7.dimitriss32 8.pajerinho 9. 10. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ....?????????
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3-4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ VHF.