«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ"

ε!...ας πάμε και κάπου

«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ"

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 03, 2012 9:53 am

Εικόνα


«Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες» για τους ¨ΓτΚ¨


Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17-18 Μαρτίου 2012
Τοποθεσία: Όλη η έκταση της Στερεάς Ελλάδας
Αφετηρία και τερματισμός : Κεντρικό σημείο στην Αθήνα ή τον Πειραιά
Έναρξη-λήξη : Έναρξη 19:00 16/03/12 & Λήξη 21:00 18/03/12
Διάρκεια : 50 ώρες
Απόσταση : 1.000 + χιλιόμετρα με το 80%-90% να είναι χώμα
Συμμετοχές : Αυτοκίνητα από διαφορετικά club που θα ενωθούν σε κομβόι των 10-12 αυτοκινήτων με τουλάχιστον δύο οδηγούς το κάθε ένα .
Κόστος συμμετοχής : Δωρεάν

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάποτε οι υποσχέσεις πρέπει να παίρνουν σάρκα και οστά ….

Μετά τις πρώτες επιτυχημένες μας συμμετοχές σε δράσεις ενίσχυσης προς οργανισμούς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σε συνδυασμό με την δυναμική των μελών του TeflonClub.gr που το αποτελούν άνθρωποι , εραστές της τετρακίνησης , γεμάτοι με πάθος και όρεξη για προσφορά στον κόσμο του 4Χ4 και του εμπνευστή αυτής της ιδέας (και μέλους του club) Γιάννη Stakyr Καπασάκη ,μας ωθεί να κάνουμε το επόμενο βήμα της μεγαλύτερης περιπέτειας 4Χ4 στην Ελλάδα ως διοργανωτές .

Στην πρώτη προσπάθεια « Ο γύρος της Πελοποννήσου off-road σε 48 ώρες » που έγινε τον Απρίλιο 2010 , υπήρχαν 13 συμμετοχές από διάφορα club και λέσχες τετρακίνησης της Ελλάδας .Απ΄ αυτά , τα 5 αυτοκίνητα κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλο τον κύκλο των 1.000 + χλμ που έπρεπε να κάνουμε μέσα σε 48 ώρες !

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται σχετικές δημοσιεύσεις σε πάνω από 10 club και λέσχες τετρακίνησης έτσι ώστε τα μέλη τους να ενημερωθούν σχετικά για το όλο εγχείρημα.

Μετά το πέρας της πρώτης εκδήλωσης, διαπιστώθηκε ότι σε συγκεκριμένους τομείς πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές προκειμένου να βελτιωθεί το όλο εγχείρημα . Πήραμε λοιπόν την απόφαση στην «Απόλυτη περιπέτεια Νο 2» οι αλλαγές αυτές να είναι οι εξής:

Συμμετοχές : Αυτή την φορά δεν θα έχουμε «ανάθεση» αυτοκινήτων , αλλά θα υπάρχει ελεύθερη συμμετοχή με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
Α) Τα πληρώματα των οχημάτων θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών και να είναι απολύτως συνεργάσιμα προκειμένου να βγει εις πέρας το όλο εγχείρημα.
Β) Τα οχήματα να είναι βελτιωμένα σε, ανάρτηση , να φέρουν mud ελαστικά και αν είναι δυνατόν εργάτη . Εννοείτε ότι θα πρέπει να διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εφόδια για διαβίωση-πορεία μέσα από άσχημες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες ενδεικτικά αναφέρουμε : φτυάρι , τσάπα , ιμάντα ρυμούλκησης με κλειδιά, αλυσίδες , γάντια εργασίας, πριόνι χειρός ή βενζίνης , φακό κλπ .

Εποχή : Επειδή τον Απρίλιο που έγινε στην Πελοπόννησο , υπήρξε αρκετή σκόνη , αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την εκδρομή ένα μήνα πιο πριν .. Έτσι ο Μάρτης θα φιλοξενήσει φέτος την εκδρομή , ελπίζοντας μόνο να μην είναι και ¨γδάρτης¨

Τοποθεσία : Η αγαπημένη Πελοπόννησος , έδωσε την θέση της στην Στερεά Ελλάδα .Ένα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας ,με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά . Ορεινό (με ορισμένα από τα πιο ψηλά βουνά της χώρας μας ) με αρκετές λίμνες και ιδιαίτερο κλίμα . Τώρα πια , θα αντιμετωπίσουμε αρκετή λάσπη, χιόνια, εγκαταλειμμένους χωματόδρομους και αρκετά ερημωμένα χωριά και τόπους !Αυτές οι συνθήκες ,σε συνάρτηση με τον χρόνο που θα γίνει η εκδήλωση ,μας φανερώνει την απίστευτη δυσκολία στην πραγματοποίηση της.

Ωράριο : Επειδή οι δυσκολίες θα είναι αρκετές , οι στάσεις θα αυξηθούν και θα υπάρχει και μια 2ωρη ανάπαυση των συμμετεχόντων την δεύτερη νύχτα ,τα χιλιόμετρα όμως παραμένουν πάνω από 1.000+ . Όλα αυτά μας αναγκάζουν να παρατείνουμε και εμείς την διάρκεια της εκδήλωσης και έτσι από 48 ώρες θα αυξηθεί στις 50 ώρες .

Στάσεις : Αναφέρθηκε πιο πάνω η αύξηση τους . Από 3 που ήταν το 2010 , έχουν αυξηθεί σε 6 και μάλιστα η μια στάση (αυτή της δεύτερης νύχτας) θα γίνει 2ωρη για μεγαλύτερη ξεκούραση των συμμετεχόντων . Άλλη αλλαγή είναι η μικρότερη διάρκεια των στάσεων (για να μην «κρεμάμε») , από την 1 ώρα του 2010 στα 45 λεπτά του 2012 .

Εκκίνηση και τερματισμός : Σε αντίθεση με το 2010 που η εκκίνηση έγινε σ΄ ένα πιο απομακρυσμένο μέρος (αλλά γεμάτο από παιδικά χαμόγελα ) ,τώρα θα γίνει από ένα πιο κεντρικό και με μεγαλύτερη προβολή σημείο στην Αθήνα ή στον Πειραιά.

Ένα πράγμα όμως παραμένει αδιαπραγμάτευτο .
Η αφιέρωση της εκδρομής μας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό .
Επιλέξαμε λοιπόν τους «Γιατροί του Κόσμου», έναν πολύ υγιή και συνάμα υπερδραστήριο οργανισμό που οι άνθρωποι που τον αποτελούν δίνονται ψυχή και σώματι για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας .
Έτσι και φέτος , όλο αυτό που κάνουμε εμείς οι τετρακίνητοι εραστές της περιπέτειας , θα γίνει για να μπορέσουν οι «Γιατροί του Κόσμου» να προβληθούν όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από τα Μ.Μ.Ε που θα μεταδώσουν την εκδήλωση μας ,αλλά και να ενισχυθούν οικονομικά από την προβολή τους στις στάσεις που θα κάνουμε .

Κείμενο που πρέπει να συμφωνούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν :

«Σημειώνεται ότι πάμε εκδρομή σαν παρέα , δεν υπάρχει αρχηγός αλλά διοργανωτής του προγράμματος της εξόρμησης και πλοηγός ως προς την ορθή πορεία μας και οι ευθύνες του τελειώνουν σ΄αυτό ακριβώς το σημείο .
Ο κάθε οδηγός συμμετέχει με αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη για υλικές ή και σωματικές βλάβες.
Τυχόν παροχή βοήθειας από άλλους συμμετέχοντες δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη αυτή και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ευθύνη σε αυτούς που τον βοήθησαν.»


Αυτός είναι ο βασικός κορμός ενημέρωσης ώστε να λάβετε γνώση και να αποφασίσετε εάν θα συμμετάσχετε στην «Απόλυτη περιπέτεια Νο 2» . Υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία που θα ανακοινωθούν σταδιακά και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια μας θα στεφτεί από επιτυχία και θα κάνει τους συμμετέχοντες να θεωρούν ότι αυτή η εκδρομή στο τέλος, θα είναι από τις μεγαλύτερες περιπέτειες που θα έχουν συμμετέχει …

TeflonTeam
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 03, 2012 1:06 pm

Η λίστα με τα club και λέσχες όπου έχει γίνει η σχετική ανακοίνωση είναι τα κάτωθι:

to4x4.gr
4x4fun.gr
Toyota4x4.gr
Jimnyclub.com
Land Rover cg.gr
Teriosclub.com
Evripos4x4.gr
Suv4fun.gr
Gkc.gr
ΑΛΑ Καρπενησιου
Sportage.gr


EΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ CLUB-ΛΕΣΧΕΣ KONTA MAΣ..... :D :D
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ..... :D :D :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Πέμ Ιαν 05, 2012 2:24 am

Σημερα ο "αγνωστος" χαρτογραφος μας (θελει να παραμεινει η ανωνυμια του και ειναι απολυτα σεβαστο κατι τετοιο !!) που κανει ομως την σπουδαιοτερη δουλεια απ΄ολους μας και προσωπικα τον ευχαριστω παρα πολυ γι΄αυτο, μας "διορθωσε" αρκετα την διαδρομη , γιατι εγω προσωπικα την ειχα "ανεβασει" κοντα στα 2.000 υψομετρο (που κατι τετοιο ειναι απαγορευτικο για Μαρτη μηνα) και την ειχα "περασει" και απο καποια "μεγαλα" ποταμια , αλλά χωρις να υπαρχει γεφυρα (κατι που ειναι και παλι απαγορευτικο για Μαρτη μηνα ....).
Ολο αυτο χρονικα μας πηρε για την "πρωτη" διορθωση , κοντα στις 6 ωρες !! :shock:

Παντως παραδεχτηκε οτι η "δικη" μου διαδρομη θα ειναι απολαυστικη για Σεπτεμβρη-αρχες Οκτωβρη , οποτε την κραταμε στο αρχειο ,για να την κανουμε καποια στιγμη , αυτη την χρονικη περιοδο !!! :idea:

Τωρα , με τις διορθωσεις (που ακομα ομως δεν ειναι οριστικες ..) το μηκος της διαδρομης ΑΡΧΙΚΑ(γιατι ακομα δεν ειναι τελικο) διαμορφωνεται στα 1.174 χλμ !!

Οι διορθωσεις αφορουν το υψομετρο, που μειωθηκε στα 1.200 μετρα (με 2-3 εξαιρεσεις που φτανουν τα 1.500 μετρα) , μπηκαν βενζιναδικα με LPG (γκαζι) για ανεφοδιασμο τον αντιστοιχων αυτοκινητων και αλλαξαν καποιοι δρομοι για να περναμε απο γεφυρες καποια μεγαλα ποταμια (π.χ Ευηνος)

Και επειδη ο χαρτογραφος μας δεν ειναι ενας απλος χρηστης χαρτων , αλλα μπορω ανετα να τον χαρακτηρισω "γκουρου" στον τομεα αυτο ,αφου ξερει και τον παραμικρο χωματοδρομο , αφου εχει "πατησει" σχεδον σ΄ολους , μας αλλαξε και καποιες διαδρομες που δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο ενδιαφερον, με καποιους αλλους , ιδιαιτερης ομορφιας !!
Το καλυτερο βεβαια ειναι , οτι μας εχει και "αχαρτογραφητους" δρομους μεσα ,κατι που κανει το "παιχνιδι" μας ποιο απολαυστικο !!! :D :D

Αυτη η αρχικη εκτιμηση της διαδρομης , θα "ψαχτει" μετρο-μετρο απο τον "αφανη ηρωα" μας,μεσω του υπολογιστη (γιατι κανενας δεν μπορει να κανει "αναγνωριστικη" σε ολο αυτο το μηκος και εξαλλου θα ηταν και ασκοπο , γιατι σε μια τοσο μεγαλη εκταση ,ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ,ιδιως τον Μαρτη !!και αυτο ειναι και το "αλατοπιπερο" στην εκδρομη μας .. :D ) και στο τελος,με μερικες μικροαλλαγες ισως , θα καταληξει σ΄ενα τελικο σχεδιο ,που θα εκτελεσουμε στις 50 ωρες που μας αναλογουν !!

Υ.Γ Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μόνο δεν φτανει .....μακαρι ολοι οι τετρακινητοι φιλοι μας να ηξεραν ποσο σημαντικη και χρονοβορα δουλεια ειναι αυτο που κανεις για μας .... :D :D
Ειναι το υψιστο κομματι απ΄ολα αυτα που εχουμε να κανουμε μπροστα μας ....
ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,"ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ !!! :D
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΦΙΛΑΡΑΚΟ ........ :D :D

Υ.Γ 2 Βεβαια η ιδανικη διαδρομη δεν μας εξασφαλιζει οτι δεν θα βρουμε πεσμενους δρομους , κλειστους δρομους (ειτε απο χιονι ,ειτε απο κατολισθηση ) ,πεσμενα δεντρα , απυθμενα νεροφαγωματα ,ακαταβλητη λασπη .....Ολα αυτα πρεπει να τα αντιμετωπισουμε ολοι εμεις που θα συμμετεχουμε σ΄αυτη την περιπετεια ....και ειναι στο χερι μας να τα "νικησουμε" ... :D :D

Υ.Γ 3 Για να μην δημιουργηθει παρεξηγηση ως προς την διαδρομη , ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ , θα ειναι πανω σε επισημους χωματοδρομους (χαρτογραφημενους και μη) !!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ,που δεν ειναι αναγνωρισμενο και χαραγμενο σαν χωματοδρομος !!Δεν θα παμε να ανοιξουμε "δικους" μας δρομους .... ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 10, 2012 1:17 am

Περασαν και οι γιορτες και βαλαμε τα κεφαλια μεσα ... :D
Ωρα για οργανωση και παλι ...

Επειδη εχουμε τις πρωτες "ανεπισημες" συμμετοχες των αυτοκινητων που θα παρουν μερος και πρεπει καποια στιγμη να ανοιξει και η επισημη λιστα συμμετοχων, θα ορισουμε αυτη την ημερομηνια στις 16/01/12 , σαν αλλη μια ημερομηνια οροσημο , αφου θα θελουμε 2 μηνες ακομα για την εκδηλωση μας ...
οι προϋποθεσεις που θα πρεπει να διεπουν τα αυτοκινητα ,εχουν γραφτει σε προηγουμενα ποστ ...
Αυτο που θα πρεπει να ληφθει ΣΟΒΑΡΑ υπ΄οψη των αμμεσα ενδιαφερομενων της εκδρομης ,ειναι οτι τα αυτοκινητα εκτος απο βελτιωμενα πρεπει και οι οδηγοι (γιατι πλοηγοι ΔΕΝ ειναι απαραιτητοι),να ειναι εμπειροι με πολυχρονη πειρα στον τομεα της τετρακινησης και να μπορουν να "αντεξουν" 50 ωρες εντονης δρασης ....
Στα αυτοκινητα ΔΕΝ ειναι απαραιτητα ...
Τα επιπλεον φωτα ...........(θα κινουμαστε σαν κομβοι , οποτε ΜΟΝΟ το πλοηγο αυτοκινητο θα εχει ανοικτα ΟΛΑ τα φωτα ..)
Πλοηγος .....(για τον πιο πανω λογο ..) ..απαραιτητα ομως 2 εως 3 εμπειροι οδηγοι σε καθε αυτοκινητο ........
Επειδη ακριβως θα κινουμαστε σαν κομβοι και σε κοντινες αποστασεις μεταξυ μας , θα πρεπει τα αυτοκινητα να διαθετουν και στους τεσσερις τροχους ΜΕΓΑΛΟΥΣ λασπωτηρες !!

Οποτε χοντρικα χρειαζομαστε ...βελτιωμενα αυτοκινητα , εμπειρους οδηγους , ορεξη για "παιχνιδι" 50 ωρων .....

Και βεβαια το κείμενο που πρέπει να συμφωνούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν :

«Σημειώνεται ότι πάμε εκδρομή σαν παρέα , δεν υπάρχει αρχηγός αλλά διοργανωτής του προγράμματος της εξόρμησης και πλοηγός ως προς την ορθή πορεία μας και οι ευθύνες του τελειώνουν σ΄αυτό ακριβώς το σημείο .
Ο κάθε οδηγός συμμετέχει με αποκλειστικά προσωπική του ευθύνη για υλικές ή και σωματικές βλάβες.
Τυχόν παροχή βοήθειας από άλλους συμμετέχοντες δεν τον απαλλάσσει από την ευθύνη αυτή και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε ευθύνη σε αυτούς που τον βοήθησαν.»


Αυτα τα γραφουμε για να διαπιστωσετε τι ακριβως ζηταμε για να δηλωσετε συμμετοχη στην εκδρομη μας ... ;)
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό soula » Τρί Ιαν 10, 2012 2:08 pm

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: a :bow: αχ ρε γιαννη :bow: τι παιδι εισαι εσυ... πως προλαβαινεις οι σκεψεις και μονο της διοργανωσης .μακαρι να λαβουμε και εμεις μερος :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: γκορ-γκορ-σουλα :u-:
Άβαταρ μέλους
soula
 
Δημοσιεύσεις: 456
Εγγραφή: Δευτ Οκτ 27, 2008 11:17 am
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό con-con » Τρί Ιαν 10, 2012 4:24 pm

:geek: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-: :u-:
Παντου υπαρχει ενα Pajero
Άβαταρ μέλους
con-con
 
Δημοσιεύσεις: 627
Εγγραφή: Παρ Ιουν 13, 2008 10:14 am

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Τρί Ιαν 10, 2012 10:40 pm

Ευχαριστω φιλαρακια .... :blob:
Τωρα προσπαθουμε να το κανουμε πολυ πιο μεγαλο και πολυ πιο δυσκολο ... ;) ;)
Mε πιο πολλες ιδεες , πιο πολλες καινοτομιες....... :D
Μακαρι να ερθετε και εσεις , τουλαχιστον ενα αυτοκινητο με 3 οδηγους !! :idea: :idea:
Αν μοιρασετε τα εξοδα των καυσιμων στα 3 , θα σας παει σαν μια κοινη εκδρομη .... :u-:
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ....... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ !!! :D
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό grek » Τετ Ιαν 11, 2012 1:02 pm

:drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum: :drum:
Το λάδι κι η αλήθεια πάντα βγαίνουν από πάνω.
grek
 
Δημοσιεύσεις: 4574
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 15, 2008 8:09 pm
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ 6970.362097

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό aigio nikos » Σάβ Ιαν 14, 2012 3:33 pm

Για σας παιδια του 4χ4 ειμαι ο Νικος απο Αιγιο, νεο μελος και φαν της τετρακηνισης, συνεπως και της περιπετιας.Ειχα συμετασχει το 2010 στον 48ωρο γυρο της Πελοπονησσου και περασαμε φανταστηκα εγω και ο Μιχαλης ο συνοδηγος μου με την παρεα σας. Πως μπορω να παρω μερος και στον 50ωρο γυρο της στερεας Ελλαδας? Μου αρεσει η παρεα, η συλογικη προσπαθεια και η οργανωση του 2010 στην Πελοποννησο με εντυπωσιασε. Δυστηχως στην περσινη περιπετια με τους γιατρους του κοσμου δεν καταφερα να ερθω "Μπράβο στους διοργανωτές που μας δίνουν τη δυνατοτητα να μπορουμε να απολαυσουμε τετοιες εκδρομες"
aigio nikos
 
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 14, 2012 2:43 pm

Re: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "Γτ

Δημοσίευσηαπό stakyr » Κυρ Ιαν 15, 2012 1:29 am

κ
aigio nikos έγραψε:Για σας παιδια του 4χ4 ειμαι ο Νικος απο Αιγιο, νεο μελος και φαν της τετρακηνισης, συνεπως και της περιπετιας.Ειχα συμετασχει το 2010 στον 48ωρο γυρο της Πελοπονησσου και περασαμε φανταστηκα εγω και ο Μιχαλης ο συνοδηγος μου με την παρεα σας. Πως μπορω να παρω μερος και στον 50ωρο γυρο της στερεας Ελλαδας? Μου αρεσει η παρεα, η συλογικη προσπαθεια και η οργανωση του 2010 στην Πελοποννησο με εντυπωσιασε. Δυστηχως στην περσινη περιπετια με τους γιατρους του κοσμου δεν καταφερα να ερθω "Μπράβο στους διοργανωτές που μας δίνουν τη δυνατοτητα να μπορουμε να απολαυσουμε τετοιες εκδρομες"


Nικο καλησπερα ... :D :D
Οσο και να το θεωρησεις υπερβολικο , σημερα σε μια συναντηση των οργανωτων , σε ανεφερα τουλαχιστον 2-3 φορες !!
Και μαλιστα για να τους δειξω με παραδειγμα , οτι ενα jimny τελειως μαμα ,μπορουσε να μεταφερει 4 ατομα (εσεις και 2 διασωστες) στα 2/3 της ολης διαδρομης που ολοκληρωσατε με απολυτη επιτυχια..... :bow:
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ..... :roll: :roll:
Αυριο ή μεθαυριο θα ανακοινωσουμε τις πρωτες συμμετοχες και στο κειμενο θα εχουμε και τις προυποθεσεις που θελουμε απο τα οχηματα ...
Καταλαβαινεις και εσυ , οτι τα βουνα της Στερεας ,δεν εχουν καμμια σχεση με της Πελοποννησου ....
Και μαλιστα μεσα Μαρτιου......
Και σε υψομετρα που θα φτανουν τα 1200-1550 μετρα !!
Θα βρουμε αρκετες δυσκολιες ,που μονο με βελτιωμενα αυτοκινητα θα (μπορεσουμε ??) να ξεπερασουμε !!
ΒΕΒΑΙΑ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ..... :u-:
Και βεβαια σε θελουμε κοντα μας , γιατι ,οσοι εχουν συμμετεχει στην πρωτη περιπετεια , ξερουν απο πρωτο χερι τι θα συναντησουμε !! Αλλα .....Νικο , εχεις κανει καμμια βελτιωση στο αυτοκινητο ?? Θα εχεις Mud ελαστικα ?? Γραψε μου σε ποια κατασταση εχεις φερει το jimny και θα σε προτεινω ανεπιφυλακτα στην οργανωση της εκδρομης ... :u-:
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
stakyr
 
Δημοσιεύσεις: 1725
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2009 1:40 am
Τοποθεσία: Κορυδαλλος (κελι 33)

Επόμενο

Επιστροφή στο ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες

cron