Σελίδα 1 από 1

1o Kardamili MBike Tour

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 15, 2010 12:35 pm
από Kitty!!!
1o Kardamili MBike Tour


Το 2407 Mountain Activities και το περιοδικό Mbike σας καλωσορίζουν στο 1ο Kardamili MBike Tour την Κυριακή 16 Μαΐου 2010.


Το Σάββατο 15 Μαΐου και ώρα 19:00 θα υπάρξει ενημέρωση στο χώρο του 2407 Mountain Activities στην Καρδαμύλη (έναντι του ταχυδρομείου) που θα αφορά την ασφάλεια της εκδρομής, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά καθώς και την πρώτη γνωριμία των συμμετεχόντων.

Την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 08:00 θα συναντηθούμε στο κατάστημα 2407 Mountain Activities, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε οδικώς με τα οχήματα μας με κατεύθυνση το Εξωχώρι (8 χλμ από την Καρδαμύλη) και συγκεκριμένα στο φαράγγι του ΒΥΡΟΥ όπου έπειτα από μια σύντομη πεζοπορική περιήγηση θα ξεκινήσουμε την ποδηλατική μας εκδρομή μήκους 55χλμ περίπου.

Το 1ο Kardamili MBike Tour θα μας φέρει σε επαφή με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μάνης, με όμορφους και καλοδιατηρημένους οικισμούς, με αρχαιολογικούς χώρους, με περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, καθώς και με τους φημισμένους Μανιάτικους ελαιώνες.

Κατά την εκδρομή μας, εκτός από τις σύντομες στάσεις σε χωριά και σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, θα πραγματοποιηθούν και 2 στάσεις ξεκούρασης και ανασύνταξης. Μια στην ορεινή ζώνη στο18 χλμ στο Καρυοβούνι και μια στην παραλιακή ζώνη στο 36 χλμ στη Σελίνιτσα.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα υπάρχει προπομπός καθώς και όχημα συνοδείας που θα παρέχει τεχνική υποστήριξη εάν χρειαστεί.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να φέρουν και να φορούν κράνος καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής καθώς επίσης θα πρέπει να μεταφέρουν και το νερό τους (τα οχήματα συνοδείας θα φροντίσουν για τον ανεφοδιασμό).

Η βόλτα παρόλο που είναι μέσης απόστασης, ασφάλτινη και μέτριας έντασης απαιτεί σχετικά καλή φυσική κατάσταση και καλή γνώση χειρισμού ποδηλάτου για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.


Περισσότερες πληροφορίες: www.2407m.com