pajerinho έγραψε:Να σου πω ρε εσύ ted, στις 20:00 η ώρα τί καφεδάκι θα πιούμε...!!? Μήπως ήθελες να γράψεις κεφτεδάκι....!!??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

pajerinho έγραψε:Να σου πω ρε εσύ ted, στις 20:00 η ώρα τί καφεδάκι θα πιούμε...!!? Μήπως ήθελες να γράψεις κεφτεδάκι....!!??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ted23 έγραψε:Ο καφες εξελιχθηκε κανονικα κ οχι σε κεφτεδακι...εαν κ επεσαν ιδεες για προσεχως![]()
Μια απώλεια ειχαμε τον gkaravou αλλα με την επομενη.φωτο απο τζίνι Τζόνι δηλαδη του χρονου
pajerinho έγραψε:Ted23 έγραψε:Ο καφες εξελιχθηκε κανονικα κ οχι σε κεφτεδακι...εαν κ επεσαν ιδεες για προσεχως![]()
Μια απώλεια ειχαμε τον gkaravou αλλα με την επομενη.φωτο απο τζίνι Τζόνι δηλαδη του χρονου
χαχαχαχα...
Περάσαμε πράγματι πολύ ωραία και ας μην είχε κεφτεδάκι.....![]()
![]()
Ο πρόεδρος ήρθε νωρίς αλλά έφυγε κ νωρίς, εγώ πήγα αργά αλλά έφυγα και αργά, πάλι καλά που συμπέσαμε έστω και λίγο....
Ted23 έγραψε:φωτο απο τζίνι Τζόνι δηλαδη του χρονου
Εμ από αυτά πρέπει να έχουμε φωτό!!!!gmak έγραψε:..εγω πήγα νωρίς μιας και έπρεπε να μεταμορφωθω σε babysitter αργότερα![]()
Tzivitzonis έγραψε:Ted23 έγραψε:φωτο απο τζίνι Τζόνι δηλαδη του χρονου
Τον κύριο δεν τον ξέρω, οπότε πάρτε τη μία (όλη κι όλη) που τράβηξα, κι αυτή...... κουτσουρεμένη!Σε στραβό να την έδινα τη μηχανή να τη στήσει.... καλύτερη θα έβγαζε!
Εμ από αυτά πρέπει να έχουμε φωτό!!!!gmak έγραψε:..εγω πήγα νωρίς μιας και έπρεπε να μεταμορφωθω σε babysitter αργότερα![]()
![]()
gmak έγραψε:....εκεινο το σιελ...εκει στην άκρη...
pajerinho έγραψε:Έχω να καταγγείλω ότι με σαμποτάρουν!!! Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δάκτυλος του προέδρου για να φανεί ότι ήταν ο πιο παλιός στην συνάντηση.....!!!![]()
![]()
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες