HLIAS-G.P. έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι όλη η διαδρομή ήταν φανταστική, μπράβο Διονύση για την επιλογή σου!!! Οι φωτογραφίες τα λένε όλα οπότε τα λόγια είναι περιτά!!!
Ευχαριστώ, αλλά δεν ήταν δική μου. grek και maria την αποφάσισαν βασικά, με αρχική ιδέα απ' τον 32 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ πρόσθεσα μόνο το 1ο κομμάτι στον Ερύμανθο (και το ποταμάκι )
Ωραιες φωτο παιδια.........Μπραβο.... Και περσυ ειχα χασει αυτη την εκδρομη και φετος τα ιδια ........... Εχω πηξει στα τηλεφωνα για τον Σταματη και στα φοντανακια για τις επισκεψεις........... Ολοι εχουν μεινει εκπληκτοι που με βρισκουν Κυριακη στο σπιτι ........... Τους ειπα ομως οτι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..........
Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε.Theodore Roosvelt
πολυ ωραια μπραβο ρε παιδια παντα τετοια........ ας ωψετε η μετακομιση του κουμπαρου ....υποχρεωσεις......μας εχει παει αιμα φετος..που θα παει....θα γυριζει και για μας .....
υ.γ: ο νικος εξελυσετε σε πολυ φαν ...μπραβο νικο ....!!!!!